Sivut

tiistai 14. kesäkuuta 2016

Ku itte teköö niin saa sellasen ku tuloo

No niin, otsikkokin sen jo sanoo, eli timpurit ovat hommansa tehneet pääkuistia lukuunottamatta ja nyt on isäntäväen aika näyttää kyntensä. Eli hitaasti ja epävarmasti, vaimitensemeni. Isäntä on lomilla ja saa päivittäin rakentaa taloa valmiiksi. Ja ompa meillä jo valmis huonekin! Nimittäin tekninen tila. Sillä on ollut hyvä harjoitella seinien levyttämistä kun ovi pääosin pysyy kiinni uteliailta silmiltä. No ehkä se oli myös hankalin tila kun johtoja tulee sieltä sun täältä ja on tuo sulakekaappi. Minä taas tykkäisin villoittaa ja ehkä pääsenkin sitä tekemään jossain kohdin.



 Tulvarin päälle tulee maalämpöpumppu ja ylös vasemmalle iv-kone. Tekninen tila pitäisi imuroida, sillä pumppu saapunee tällä viikolla ja kytketään lähiaikoina. Seinät on maalattu halvimmalla mahdollisimmalla valkoisella joka ensimmäisenä vastaan tuli, eli Bilteman maalilla (ja sen kyllä huomaa muttei tästä kuvasta). Sillä maalataan myös sitten aikanaan varaston seinät.

Villoituksesta puheenollen, koko tupa näyttää nyt melkein tältä. Sitä on joka paikassa.

Yläkerran väliniskat on nyt myös nostettu pystyyn kyljelleen ja kiinnitetty paikoilleen.

Sivuseinien ja päätyjen villaaminen on seuraavaksi to do-listalla.

Taukotupa lähti lätkimään eilen, ja nyt pesuhuoneessamme on väliaikainen wc. Kuvassa ei ole vielä paikoillaan. Toimintaperiaate on sama kuin taukotuvan wc:ssä: pyttyyn kaadetaan vesi sangolla.

Salomon-myrsky kaatoi tontin laidalta puun, onneksi kuitenkin tuohon suuntaan eikä katoksen päälle.

Edellisessä postauksessani olin vahannut yhden huoneen seinän. Tällainen pinta tuli nyt kun kuivunut. Tykkään kyllä tosi paljon. Sävy siis läpikuultava valkoinen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti