Sivut

lauantai 27. elokuuta 2016

Nyt tulee näkyvää taas

Tupa on edennyt taas siihen pisteeseen, että näkyvää jälkeä tulee äkkiä. Tällä viikolla on esimerkiksi tehty saunaa, asennettu ulko-ovet, lukot ja painikkeet, vesi-eristetty pesuhuonetta ja laatoitettu, siivottu, sirkkelöity paneelia ja paneloitu jo kodinhoitohuoneen katto sekä tehty talon pääkuisti loppuun. Laitan siitä kuvaa sitten kun kuisti on tyhjätty romppeesta.

Tässä alkaa jo väkisinkin hiipimään mieleen, että josko niitä muuttolaatikoita jo alkaisi hamstraamaan? Tekemistä on vielä paljon, kaikenlaista pikkunäpertelyäkin. Mutta kyllä me vaan muutetaan niin, että listoja ei ole laitettu ja kattopaneelitkin ovat käsittelemättömiä, vaikka kovaa uhkasin että meillä ne on sitten laitettu! No pöh.


Sauna suojattiin avaruusolioilta.

Saunan paneeleihin ja lauteisiin tulee petsi sävyssä harmaa tammi.

Pesuhuoneen seinien laatoitusta. Väri on matta valkoinen, mutta näyttää ennemminkin hyvin vaalealta harmaalta. Rauhallinen ja konstailematon.


Kodarin katto on perinteisesti kuusipaneelia. Katto sitten käsitellään jollain, maalilla tai lakalla.

Olohuoneen paneloitu seinä. Tämä on saunan lisäksi ainoa tila johon tulee seiniin leveä hirsipaneeli.

Sitten talon käyntikortti, eli pääovi. Perus nykyaikainen jeld wen.

Ensi viikolla tiedossa lisää kattopaneelin naputtelua, siivoilua, viimeiset villaukset yläjuoksujen yläpuolelle, mahdollisesti maalausta, vesi-eristystä ym.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti