Sivut

keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Käyttöönottotarkastuksen päivämäärä lukossa!

Nyt meillä on käyttöönottotarkastuksen päivämäärä päätetty ja se on 21.10 - eli reilun kolmen viikon päästä!! Siihen mennessä pitäisi saada kaapistojen rungot ja tasot että altaat ja hanat saadaan kiinni sekä pistorasiat ym, kasa kaikenlaisia tarkastusasiakirjoja, verolappuja, piha laitettua edes jonkinmoiseen kuntoon, pihavalot, talonumerokyltti, postilaatikko, jätesopimus ja astia jne. Eipä tässä tekeminen lopu kesken, ei tokikaan.

No mitäs tässä on nyt tullut tehtyä.. hmm. sauna on saanut uutta väriä pintaansa mutta siitä laitan kuvan vasta valmiina, keittiön ja kodarin runkoja on tullut ja niitä on kasailtu, laminaattia on lyöty jo muutamaan makkariin, saunan lauteita on hahmoteltu ja pikkuwc:n on tehty "mielenkiintoinen" silkkipaperiseinä. Siitäkin kuvaa sitten valmiina. Voi kun ehtisin senkin tekemään loppuun mutta tuntuu että aikaa ei jää mihinkään. Ai niin, ja eteisen lattia on laatoitettu mutta ei vielä saumattu. Talo alkaa näyttämään kyllä jo melko hienolta. Ja kohta me jo muutetaan!!



Tuossapa eteisen laatoitusta. Näkymä suoraan vaatehuoneeseen.

Keittiön hirsiseinää oli koolattava liukuraudoin - kuinkas muuten.

Tässä runkoja jo kasailtuna. Ei ole vasta kuin kaksi väärää kaappia. Toinen lähtee vaihtoon, toisen päätimme pitää (tuo alalokerikko jonka piti olla ensin mekanismikaappi)

Laminaattitouhuja.

Luukku yläkertaan. Luukussa on kiinni pienet portaat. Tuohon tulee ympärille listat aikanansa ja joskus tilalle tulee oikeat portaat.


PS. Postilaatikko on ollut tuolla yläkerrassa jemmassa jo jonkun aikaa ;)






.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti