Sivut

maanantai 9. toukokuuta 2016

Väliseinärunkoja ja ulkomaalausta

Perjantaina alkoivat ensimmäiset kevyet väliseinärungot nousta. Lauantaina kävimme ostamassa ulkomaalit ja siivoilimme tupaa betonipölystä ja sahanpurusta. Näin se lattiakin kuivuu paremmin. Vastaava mestarikin tulla tupsahti paikalle rälläköimään sokkelin pullistumia joita tuli kun hän teki sokkeliin korotuksen. Aiheesta taisin kirjoitella aiemmin postauksessani mutkia matkassa.

Lauantaina ja sunnuntaina olin sitten raksalla häätämässä homeita ja ruiskuttelin puutarharuiskulla Virtasen homeentappajaa seiniin. Kovin ylös en päässyt kun ei ole riittäviä telineitä, mutta kyllä sitä nyt tikapuilla johonkin korkeuteen sai mentyä. Taas tuli manattua että kuka käski tehdä niin perhanan ison talon että ei uskalla kun huimaa jo kahdessa metrissä =D Talon harjakorkeus on yli kuudessa metrissä että kyllä siinä on meikäläisellä kiva keikkua sutin kanssa.

Siitä pääsemmekin sitten tuohon ulkomaalaukseen, jota jo vähän koemielessä tuossa aloittelin. Tiedän kyllä, että ylhäältä aloitetaan, mutta nyt ei aloitettu. Telineet tulevat vasta ylihuomenna ja silloin ei taida enää maalaussäitä paljon olla. Sävy ei ole täysin sama kuin aiempaan kirjoitukseen laitoin kuvaa, vaan aavistuksen tummempi. Ei paha sekään, mutta en nyt kyllä ole ihan varma tuosta väristä... No katsotaan kun koko talo on maalattu ja valkoiset osat myös. Ehkei se kuivuessaan niin hullulta näytä. Tuollakin maalilla saa jonkinlaista kuultavaa, joten ehkä maalauskerta jää vain tuohon yhteen. Mene ja tiedä.


Tytön huoneen ja leikkihuoneen väliseinärungot. Käytävän päässä vaatehuone.

Välinurkkaa jää kivasti huoneisiin näkyviin kun seinä lähtee toisesta reunasta.

Kätevä värkki, käyttöä on varmasti tämän jälkeenkin.

Tässä maali märkänä. Maali on Virtasen 4 öljyn maalia. Puu tuntuu oikein imevän tuon maalin itseensä.

Tässä kuvassa näyttää kokolailla vaalealta tuo maali kun valo heijastaa, ylempänä enemmän mitä on oikeasti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti