Sivut

keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Puuttuvan lattian metsästys

Nyt alkaa olla niitä aikoja, kun sitä lattiaa saa olla hankkimassa. Aikaisemmin julkaisinkin kuvan silloisesta lattiavaihtoehdosta kirjoituksessani lattialämmityskaapelit, mutta löysimme K-raudasta pari hyvää vaihtoehtoa tuon lisäksi.

Näistä kaksi ovat aika lähellä toisiaan, yksi on harmaampi ja kuviointi vahvempi, kaksi muuta ovat harmaanrusehtavia. Mikä näistä kolmesta teidän mielestänne on paras vaihtoehto? Älkää kiinnittäkö huomioia vahan valumiin seinässä, ne korjataan myöhemmin.

                                            #1

                                       #2

#3


Edellisessä kirjotuksessani kerroin, että laitoin muovin lattiaan tiiviisti. Ei sinne mitään kosteutta ollut noussut, muovi ei ollut yhtään kostea eikä lattia myöskään. Eli joko se on kuiva tai sitten kosteus ei nouse enää ylös. Olisi kiva saada se lattialämmitys päälle tämänkin asian varmistamiseksi.

Eilen käsittelin Osmo Colorilla tytön huoneen toisenkin hirsiseinän. Menin sen telalla kuten ensimmäinenkin seinä, mutta tela oli vain eri koska edellisen hajotin. Ja oli huonompi tela, tuntui jäävän enemmän telan jälkiä seinään. Seuraavat hirret käsittelen sienellä tai jollain muulla värkillä. Hirrenpäät välinurkissa olivat erityisen haasteellisia, sillä ne imivät vahaa aivan tolkuttumasti. Niistä halusin silti valkoiset, koska näyttäisivät muuten aika tökeröiltä. Muutoinhan seinät ovat läpikuultavat.


2 kommenttia: