Sivut

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Märkätilojen laatoitus ja sisäkattojen maalaus valmiina

Pari viikkoa taas vierähti niin etten blogia ole päivitellyt. No, tasaista vauhtia tässä on taloprojekti edennyt ja lisälainaa kävimme myös hattu kourassa pyytelemässä =). Kuulemma budjetti ei pidä juuri kenelläkään että eipä tuo mikään yllätys pankille ollut. Eikä meillekään, niin paljon on uponnut hynää kaikkeen näkymättömään.

Meillä on sisäkatto nyt maalattu hieman harmaanseen taittavalla maalilla. Ei tullut valkolakkaa vaan peittävä maali, ja näyttää hyvältä. Hirsi meillä on kuitenkin läpikuultava ettei kaikkien pintojen tarvitsekaan näyttää puupinnalta.

Talon märkätilojen laatoitukset ovat nyt valmiit silikonisaumoja myöden. Pesuhuoneestakin puuttaa enää vesikalusteet ja ikkunan ympäriltä laudat. Nyt alkavan viikon aikana saamme eteiseen myös laatat, keittiön seinään koolauksen ja mahdollisesti jo ensimmäiset kiintokalusterungot saapuvat. Pesuhuoneeseenhan meillä on ostettu jo aikaa sitten allas, peili ja allaskaappi, siellä ne ovat pyörineet pahvilaatikossa pitkin taloa. Nekin voisi nyt laittaa paikoilleen.Pesuhuonetta. Meillä on katossa leveä hirsipaneeli, sitä jäi ylimääräistä. Seinässä vaaleanharmaa saumalaasti ja silikoni, lattiassa tummanharmaa.

Pesuhuone saunasta päin kuvattuna. Antrasiitilla laatalla verhoiltua kiuasseinää. Samaa laattaa tulee eteisen lattiaan. Muoks// tässä kuvassa ei vielä ole kattopaneleita laitettu eikä silikoneja.

Saunan hirsiseinää vasten on laitettu vesivaneri kun laattoja ei voi kiinnittää suoraan hirsiseinään. Tähän tulee sitten lista päälle estämään vesien valumisen hirren ja vanerin väliin. Vesivaneriin on siis läiskitty vesieriste ennen laattoja.

Päämakkarin oviaukko tuli vahattua Osmo colorilla samoin kuin kattopalkki. Päämakkarin seinäpinnat alkavat olla pikkuhiljaa valmiit.

Vaatehuoneessa on myös maali pinnassa.


Ruokatilan antiikkilaastiseinä sai harmaan maalin pintaansa, ja sen jälkeen levittelin vielä helmiäislasyyrin kuviotelalla. Samanlaisella kuin takkaseinällekin, eli muovipussi vain telan päälle.

Ja tällainen siitä tuli. Tätä siis halusin alunperin myös takan taakse, mutta olen hyvin tyytyväinen tähänkin.
Nyt on kunnon ämyrikin pölysotaa vastaan. Tuo vekotin on pidempi kuin 4-vuotias tyttäremme.
Laitan kuvia kodarista ja pikkuwc:stä myöhemmin kun siellä on jotain muutakin katsottavaa kuin lattialaatat =)..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti