Sivut

torstai 21. heinäkuuta 2016

Ulkomaalaus lähes valmis!

Tällä viikolla on kökkäporukka ahkeroinut. Miehen sisko sutaisi maaliin lähes koko talon, itselle jäi joitain nurkkalaudoituksia, räystään aluslautoja sekä kodinhoitohuoneen harjakuistin pääty. Sisällä ahkeroitiin levytysten ja tasoitusten parissa, sekä vielä on pihaakin siivottu piakkoin saapuvaa täytemaata ajatellen. Ei voi olla kuin tyytyväinen! Muutto aikaistui tämän ansiosta ainakin parilla viikolla.

Talomme on maalattu Virtasen 4-öljyn maalilla, ja se näyttää todella hyvältä. Toki on märkää vielä, mutta aurinko leikittelee värillä tosi makeasti. Lisäksi talon valkoiset osat tuovat harmoniaa muun värin keskelle. Maali on siis sävytetty keltapohjainen harmaa, ei pitäisi erehtyä luulemaan siniseksi. Kaikki jotka ovat tummia silmänalusiaan peitelleet keltaisella peitesävyllä tietävät tämän ;).Pitkät sivut hoituivat hyvin pitkälti rakennustelineellä, mutta päätyihin tarvittiin nosturia.

Tielle näkyvä julkisivu näyttää tältä. Tykkään!!!!


Siirrytäänpäs sisätiloihin. Tässä näkymää ulko-ovelle. Hirsiä olen käsitellyt mutta päät jäivät kesken kun loppui purkista tökötti enkä jaksanut enää avata uutta. Toisella kertaa sitten. Mutta toiselle puolelle on ilmestynyt seinä!

Tässä sama seinä keittiön puolelta kuvattuna. Siellä on jo kaffinkeitin, huomaatteko =D Seinä jäi ilmeisesti kesken koska ruuvit loppuivat.

Olohuoneesta kuvattuna päämakkari sekä käynti kodinhoitohuoneeseen.

Ja sitten toiseen suuntaan kuvattuna. Näkymä eteiseen pikkuveskiin. Tuon levytetyn seinän viereen tulee rappuset yläkertaan.
Kodinhoitohuonetta. Tätä tilaa on vaikea kuvata. Vasemmalla kuitenkin käynti pesuhuoneeseen.

Tässä sitten tasoitettu pesuhuone. On kyllä nyt tämäkin siistimmän näköinen.


Säätöjalkoja saa ilmeisesti jo ruuvailla, on toisen pääpalkin saumakohta hieman nitkahtanut. Eli toinen puoli talosta on painunut alemmaksi sauman kohdilta ja tolppa joka kannattelee siihen kohtaan kohdistuvaa painetta ei anna periksi ellei ruuvia löysätä. Painuminen on kovinta juuri tässä vaiheessa ja on vain hyvä ettei meillä tule ulkoseiniin paneelia. Toivotaan että väliseiniin jätetty painumavara piisaa.

Olemme todella kiitollisia kaikille talomme tekemiseen osallistuneille kökkäläisille, keitetäänkin kakkukaffit kun tupa on valmis ja poppoo muuttanut!

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti