Sivut

perjantai 5. elokuuta 2016

Pakkelista pohjamaalaukseen

Nyt on ollut pieni tauko kirjoittelussa, kun täytyy välillä taas keskittyä kouluhommiin. Onneksi nekin alkavat olemaan loppusuoralla. 

Niin, seinistä on melkein kaikki saatu levytettyä. Muutama on enää jäljellä, lisäksi sitten ne seinät joihin tulee hirsipaneeli. Hirsipaneelia meille tulee olohuoneeseen ja saunaan, eli perinteistä kapeaa ei saunaan tule. Katsoo nyt tuleeko saunasta sellainen, missä minäkin viihtyisin. Ne ovat aina niin pimeitä paikkoja. 

Pohjamaalia on jo seinissä ja se avartaa todella paljon tiloja! Maalaus on tehty nyt että nähdään mitkä paikat näkyvät maalin alta ja tarvitsevat vielä pakkelia. Seuraavalla viikolla alkaa kattopaneelin lyönti ja puhallusvillatkin tulevat. Se onkin hyvä, sillä syksy saapuu ja sitä myöden lämmitystarve - paitsi meillä on jo lattialämpö päällä. Toimii rakennusaikana sähkövastuksilla, pumpun kompressori ottaa siipeensä aika äkkiä jos tulee jotain häikkää ja siksi nyt varakäytöllä päällä. Ihan hyvä koska nyt näkee mitä tuo masiina syö sähköä varakäytöllä. 


Tässä pohjamaalattuja ja uudelleen kitattuja seiniä. Näyttää jo niin valmiilta vaikka työtä on vielä paljon.

Kurkataanpas vähän oviin.. Kuvassa kosteantilanovi ja päämakkarin pariovet satiinilasilla. Kaikki ovet ovat Jeld-wenia.

Tässä kuvassa näkyy ulko-ovia ja väliovi. Lastenhuoneiden ja pikkuwc:n ovet ovat massiivipuisia. 

Stiebelin käyttis. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti