Sivut

perjantai 19. elokuuta 2016

Puhallettu neljässä tunnissa

Jee meillä on puhallusvillat vihdoin tuvassa... Ja sen kyllä huomaa! Tänään kun menin raksalle, oli mittarissa 26 astetta lämmintä sisällä. Ei ollut nyt mennyt harakoille, kun välipohjassa on villaa ja yläpohjassa on puoli metriä villaa. Wau.

Tänään olen saanut pohjamaaliin kaiken muun paitsi yhden makkarin, jossa on ylimääräisiä kipsilevyjä 12kpl ja pari paalia ekovillalevyjä. Tarviiko kukaan? Anyone? =)

Huomenna anoppi tulee auton kanssa ja uhkasi heivata kaatopaikalle suurinpiirtein kaiken, joten pitäisiköhän olla paikan päällä vahtimassa etteivät kallisarvoiset maalinsekoitustikkuni ole roskaläjässä kohta =D. Saatamme nähdä roskat vähän eri silmin. No kyllähän tuolla kieltämättä roskaa onkin.

Ensi viikolla lasketaan saunan kattoa alas, on yhtä ylhäällä kuin muukin katto. Jos saunassa on liian korkea katto, on jalat sitten jäässä ja siksi sitä pitää tehdä alaslaskut. Myös vesieristyksiä pitäisi tuleman. Itselläni onkin ensi viikolla raksapäiviä kun sain kouluni työharjoittelun loppuun ja olen siis lähes valmistunut.


Ekovillan puhallus yläkerran ikkunasta


Välipohjan ekovillameri

Yläpohjassa paperien tuolla puolen
puoli metriä villaa.

Nyt tarkenee!

Tällainen pieni puhallin on lämmittänyt talon kuumaksi, toinen puhallin on sitten vain kierrättänyt ilmaa. Näiden tehtävänä on kuivattaa paneeleita.

Vetäisin pikkuwc:n pohjamaaliin ja käsittelin samalla tolpankin puuvahalla.

Meille oli tullut myös räystäskourut ja syöksytorvet





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti