Sivut

perjantai 6. tammikuuta 2017

Talokierros: Olohuone

Noniin, jatketaanpa sitten tupamme esittelyä. Eteisestä pääsemme kätevästi olohuoneen puolelle, jossa sijaitsevat ne peruskalusteet kuten televisio, takka, sohva... Meidän olohuoneemme saa olla ilman sohvapöytää - ensinnäkin se on turha ja kerää vain tavaraa, toisekseen se vie hyvää tilaa lasten leikeiltä.

Olohuoneemmekin on ilman listoja vielä, mutta kyllä ne aikanaan löytävät paikoilleen. Ei anneta sen häiritä.

Tv-taso on Ikean kallax-sarjaa, ja päihin on laitettu irralliset ovet. Edullinen ja siisti ratkaisu. Seinähylly on myös Ikeasta. Sohva on ostettu joskus viitisen vuotta sitten Sotkasta ja pääsi vielä tähänkin taloon. Hyvä ostos siis ollut.

Pariovista päästään meidän makkariin, viereinen ovi johtaa kodinhoitohuoneeseen. Takkaseinän takana on keittiö ja ruokailutila.

Trampoliiniseinälle tulevat aikanaan kunnon rappuset. Nyt siinä sijaitsee trampan lisäksi isännän tietokonepiste joka ei nyt päässyt tänne johtosekamelskoineen ;)

Tässä vielä hieman keskeneräinen suodatinpusseista väsäämäni varjostin. Postaan ohjeet sen teosta jossain välissä.

Tämän viuhkan ostimme joskus suurmarkkinoilta. Siihen oli alkujaan maalattu punainen taivas lintuineen mutta tumma väri alkoi kyllästyttää ja tuunasin siitä hieman raikkaamman valkoisella ja hopeamaalilla.

Talossamme on näitä tolppia säätöjalkoineen, niitä sitten aika ajoin täytyy löysätä kun talo painuu. Tämä saa jalkalistat suojakseen jossain vaiheessa.


Olen hakenut taloomme lämmintä sävyä sisustukseen, minusta hirsitalon täytyy olla tunnelmallinen ja viihtyisä. Vaikka tässä onkin valot päällä, ei olohuoneen todellinen värisävy lopuksi kauheasti tästä eroa. Hirsiseinät ja paneelit ovat käsitelty kuultavan valkoisella puuvahalla, mutta aikojen saatossa ne tummuvat ja värisävy tasaantuu. Tyttömme huone on esimerkiksi ollut hyvinkin valkoinen, mutta nyt on sekin hieman saanut auringonvaloa osakseen.Näyttääkö olohuoneemme teidän mielestänne viihtyisältä? 
2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää ja viihtyisälle vaikutti käydessäkin :) Suodatinpussivarjostin on kyl huippuidea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Minustakin se oli huippuidea kunnes lähdin toteuttamaan sitä! =DDD Siksi se on vieläkin kesken...

      Poista