Sivut

lauantai 8. huhtikuuta 2017

Talokierros: Kodin sydän

Meidän talomme ei sisustaltaakaan ole vielä lähellekään valmis, yksityiskohtia puuttuu sieltä täältä, mutta kyllä kai tuon meidän keittiön ja ruokailutilan saa jo esitellä =).

Meidän talomme kaapistot ovat tulleet Runkovarastolta. Niin myös altaat, työtasot, mekanismit ja taustalevyt. Vetimet (jotka vielä osittain puuttuvat) olemme hankkineet Ikeasta. Ruokapöytä on kahdeksan hengen, ja hankittu Stemmasta.

Olemme erittäin tyytyväisiä keittiöömme, onnistuimme materiaalivalinnoissamme loistavasti. Vaikka sokkelilevytkin vielä puuttuvat, ei se haittaa normaalia elämistä ja olemista ollenkaan. Siis oikeasti meidän keittiömme ei ole noin siisti mitä kuvissa, meillä kokataan päivittäin ja vietetään keittiössä aikaa muutenkin paljon, joten todellinen näky on jotain ihan muuta, mutta nautitaan nyt kerrankin siististä keittiöstä!

 Taustalla näette bambunarusta tehdyn lampunvarjostimen. Se löysi erinomaisesti paikkansa ruokailutilasta. Varjostimesta lisää täällä.

 Lokerikko odottelee vielä jonkinlaisia laatikoita, saapa nähdä mistä tuohon löytyisi sopivia. Ehkä ne hankitaan vasta sitten kun kaikki muut työt talossa on tehty. Saarekkeen taustalevy on tehty ylijäämälaminaatista, sopii hyvin eikö totta? Vasemmassa nurkassa onkin sitten täyssyvä kaappi johon olen onnistunut jemmaamaan kahviastiastot ja kakkulautaset.
Tasovalaisin meiltä puuttuu vielä, johdot on kyllä laitettu ja ei tarvitse kuin asentaa. Ei sitä keittiössä ole kauheasti tarvittu, mutta olisihan se hyvä esim. illalla kun isoa valaistusta ei tarvita. Toki liekkarista saa hyvin pientä valaistusta jos tarvitsee. Tuo FM Mattssonin hana on ollut muuten ihan nappivalinta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti