Sivut

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Kynnyspellit

Pitkään ovemme olivat ilman kynnyspeltejä, mutta nyt sekin asia on korjattu. Tuo asia on askarruttanut minua pitkään, että mistä ihmeestä ihmiset taloihinsa ne kynnyspellit oikein hankkivat. Niitä myydään valmiina monessa paikassa, mutta yksikään niistä ei tuntunut olevan sopiva meidän oviimme.

Hermo meni sitten tuohon asiaan, kun oviin ei saa vuorilautojakaan ennenkuin pellit ovat laitettu. Soitin K.T. Tähtiselle ja sieltä tultiin mittaamaan ja samana päivänä asennettiin kynnyspellit kaikkiin ulko-oviin paikoilleen. Koko lysti 90e, ei kaduta.

Sanoivat, että näitä ei yleensä valmiina edes tahdo löytyä sopivia. Uskon kyllä, sillä virpomassa tytön kanssa ollessani katselin muiden talojen kynnyspeltejä ja kyllä niitä oli kaikenlaisia.

Meillä on tuota riisinjyväpelliä joka on varmaan yleisin mitä kynnyksiin laitetaan.Meillä on kröhöm hieman tuota kuraa ja hiekkaa joka paikassa kun lasten kanssa ulkoillaan... Haaveissa olisi kuistille hankkia jokin iso matto joka keräisi enimmät kurat ja olisi kuitenkin helppo pitää puhtaana. Ehdotuksia??

Ei oikein tunnu toimivan tuo ruohomatto, toki se on muutenkin väliaikaiseksi hankittu ja siirtynee aikanaan kodinhoitohuoneen kuistille.


Mukavaa vapun odotusta kaikille lukijoille ^^Ei kommentteja:

Lähetä kommentti