Sivut

perjantai 8. huhtikuuta 2016

LVI-asennuksia

Nyt ovat putkitukset melkein kaikki laitettu. Joitain ilmastointivetoja vielä puuttuu, sekä lämminvesiputket jotka laitetaan styroksin sisään sulattamalla eristettä ja tietenkin lattialämmityskaapelit.

Tänään eivät ole lvi-urakoitsijat olleet paikalla, sillä eilen todettiin, että sisällä on kuitenkin liikaa täyttöä. Sitä on tänään kärrätty urakalla pois, ja huomenna homma jatkuu loppulattian eristämisellä. Lapset pääsevät mumman ja vaarin hoiviin ja minäkin raksalle hommiin!! \o/ Maanantaina tulevat taas putkarit töihin ja raudoitukset pitäisi saada siinä rytäkässä laitettua.

Talon väri taitaa olla myös päätetty, löysimme hieman keltapohjaisen harmaan sävyn joka ei sinerry. Toivottavasti ei tule liian latomainen ;).



Siinä pesuhuoneen putkituksia. Sinikantinen on wc-istuimelle, keskimmäinen pesualtaalle ja reunimmainen suihkulle.

Tässä teknisen tilan tulvari. Altaan päälle tulee maalämpöpumppu eikä tila tarvitse vedeneristystä. Vieressä pikkuwc:n pöntön putki, noiden väliin pitäisi mahtua väliseinä.

Saunan ilmanvaihtoa. Hyvä ettei tule suoraan ulos menevää korvausilmaventtiiliä, menisi taas villasukkia hukkaan!


Tämmöiseen sävyyn olemme päätymässä tällä hetkellä.




6 kommenttia:

  1. Hyvä tuo maalin sävy. Ja muutekin kiva lukea näistä työvaiheista. Meidän talo on valmistunut jo muutama vuosi sitten, mutta nyt edessä LVI huolto. Meillä saunan ilmanvaihto myös tehty samalla tavalla.
    https://www.tntputki.fi/palvelut/huolto--ja-putkityoet

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että villasukat säästyy. On se tärkeää, että talossa tarkenee. Meidän pitäisi tämän tai ensivuoden aikana hoitaa LVI-korjaustyöt meidän torpassa. Vielä ei kuitenkaan ole mahdoton kiire, mutta pikkuhiljaa täytyy alkaa etsimään siihen sopivaa ammattilaista.

    VastaaPoista
  3. Työtä riittää vaikka ammattilaisia ei ole paikalla. Se on hienoa että saa asiat nopeasti hoidettua. Meillä ei omakotitaloa ole, mutta asunnon LVI-huolto täytyisi saada tehtyä vielä ennen talvea. Täytyykin etsiä siihen ammattilainen.

    VastaaPoista
  4. Tuo teidän valitsema sävy onkin kaunis. Meidän tuttu juuri kerto, että heilläkin alkaa LVI-työt lähiaikoina. Heillä on rakentaminen meneillään. Aina välillä olemmekin käyneet tontilla katsomassa, kuinka työt edistyvät. Tulee itsellekin talokuume.

    VastaaPoista
  5. Kätevää jos säästyy vesieristykseltä. Meidän täytyy nopeasti löytää joku, joka tekisi meille LVI saneerauksen. Vanha talo ostettiin kolme vuotta sitten. Nyt on alkanut ilmenemään ongelmia.

    VastaaPoista
  6. Saa olla hyvin jo suunnitelmat tehtynä kun aletaan LVI-töitä tekemään. Meillä on nimittäin nyt LVI-saneeraus tulossa, samalla kun tehdään remontti kylpyhuoneeseen. Voi olla että hieman joudutaan muuttamaan esimerkiksi altaan paikkaa, jos se vain on mahdollista. Mukava seurata projektia.

    VastaaPoista