Sivut

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Juhannustaikoja

Juhannusviikolla on tehty monenlaisia taikoja raksalla. Melkomoista magiaa sitä on ilmassa ollutkin, ettei isäntä ole tippunut yläkerrasta paperin läpi alas tai telonut itseään sellaiseen kuntoon ettei raksalle ole asiaa. Yhden kerran pelasti tippumiselta pesuhuoneen kiviseinä ja toiselle kerralla yläkerran ikkuna johon tuli särö. Mitä tässä vielä tapahtuukaan...



Teknisessä tilassa on nyt kaikki mitä kuuluukin. Maalämpöpumppu ei ole vielä päällä, koska sähkäreiden pitää tehdä jotain mittauksia vielä, sekä pumpun toinen putki on ylösnousun kohdalta hieman rutussa tuolla maan alla. Selvittävät tehdäänkö sille jotain. Lattian kuivumisen kannalta olisi hyvä jos lattialämmön jo saisi päälle. Iv-kone on myös kiinnitetty paikoilleen.


Oli meillä juhannuskokkokin =)

Laatatkin tulivat. Tässä laatta joka tulee kosteisiin tiloihin lattiaan. Väri on antrasiitti vaikka onkin lähes musta. Lattialaattojen edellytyksenä meillä oli karhea pinta, eli yhtään ei liukkautta.

Yläkerran päädytkin ovat nyt villattu, ja paperien laitto menossa. Päälle tulevat vielä rimat. Nyt ei yläkerrassa voi työskennellä, koska siellä on tukahduttavan kuuma.

Minäkin pääsin vähän maalailemaan, aloitin kuistin pilareista. Vähän jäi vielä kesken kun ei päässyt ihan joka paikkaan. Kas kun ei ole vielä(kään) kukaan niitä telineitä kasannut =P Maali on samaa Virtasen 4-öljyn maalia mitä muutkin ulkomaalimme. Toivottavasti sitä jää niin paljon, että riittää myös ikkunan-, ja ovenpieliin.





Naapuritontille on myös aloitettu rakentamaan. Onkin ihan oudon näköinen miljöö, kun puut on kaadettu pois ja perustukset nousevat. Siihen tulee sellainen valmistalo, joka tuodaan kokonaisena ja asetetaan perustusten päälle. Niitä on paljon tänne alueelle tupsahdellut. Pääsevät muuttamaan hekin ennen meitä =P.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti