Sivut

maanantai 4. tammikuuta 2016

Puuosatoimitus!

Tänään aamulla varhain tupsahti tontille ensimmäinen satsi. Hirsiä vaan ei vielä siinä tullut, pitkää tavaraa, tuulensuojalevyjä, kuistien laudat ym.

Hirret ja muut saapuivat sitten myöhemmin päivällä. Olisi vähän nyt voinut ilmoitella aikaa, koska nyt ne niput ovat sitten purettuna juuri siihen mihin olisi vessallisen taukotuvan pitänyt tulla. Noh, ovat sitten ilman paskahuussia kunnes saavat siirrettyä tavarat pois. Mutta saavat mennä sitte riu'ulle naapuritontille joka kaupungin omistuksessa vielä... Kai se kuuluu jokamiehenoikeuksiin? ;)

Olihan aika mykistävät nuo oman tuvan kattoristikot! Niistä kuva huomenna, nyt oli niin pimeää ettei saanut kännykällä hyviä kuvia.

Linkitin Ali Expressin tuohon sivulle, löysin sieltä nimittäin kivoja sisustustarroja. Meidän neidillä on niin kova tuo Frozen-kuume, että päätin hankkia sieltä Elsa-tarran tulevan huoneensa seinälle. Saahan sen sitten revittyä pois kun huuma haihtuu.

Seinien pystytys alkaa vasta torstaina, kun on jotain ongelmia nosturin kanssa. Muuten olisi jo huomenna alkanut. Vähän harmittaa kyllä, mutta toisaalta huomenna mennään isännän kanssa katselemaan kodinkoneita.


Aamun ensimmäinen satsi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti