Sivut

perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, samat kujeet

Vuosi vaihtui sitten pienessä pakkasessa, ja yö oli yllättävän rauhallinen tässä kerrostalossa. Olimme varautuneet pahimpaan mutta ei ollut kuin yhdet rauhalliset kotibileet yläkerrassa (kuten yleensä) ja vähän ammuskelua ulkona.

Samat kujeet kuitenkin jatkuvat - eli talon rakennusprojekti. Sisätäyttö on tehty viittä vaille valmiiksi, eli lopullinen tasaaminen ja täryytes tapahtuu sitten ennen lattian laittoa. Raksamiehet kuulemma saattavat myllätä tuon täytön ihan hyrskynmyrskyn. Sokkelikorotus on myös saatu valmiiksi. Huomenna tai ylihuomenna otetaan "lämpöpaketti" pois.

Ennen maanantaita ei tapahdukaan mitään tontilla. Autokatoksen kanssa olisi puuhaa, mutta valaminen on hieman kyseenalaista jos tässä todella ne kovahdot pakkaset ovat tulossa mitä lupaillaan. Maanantaina sitten pitäisi tulla talon puuosatoimitus ja katoksen sitten jossain tammikuun aikana.

Kävimme tänään tollustelemassa tuolla sisäpuolella koko perheen voimin, mentiin kaikki huoneet läpi. Kyllä on jännää!

Minua suuresti askarruttaa, että missä se maalämmölle varatun suojaputken toinen pää oikein luuraa, se kun on haudattuna maan alle :D.


Sisäpuolen täyttö viittä vaille valmiina ja sokkelin korotus tehtynä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti