Sivut

maanantai 28. joulukuuta 2015

Joulun pyhät ohitse - homma jatkuu!

Joulutohinat ovat meidän osaltamme ohi ja homma tontilla jatkuu. No kyllä toki isäntä kävi täryttelemässä parina päivänä ja konekuski lappaamassa vähän tavaraa sisäpuolelle mutta muuten hirjaista on ollut.

Timpuri on edelleen sairaana - näin ollen autokatoskaan ei edisty mihinkään suuntaan. Vastaava mestari siellä isännän kanssa oli värkkäämässä sokkelin korotuksia. Ne pitäisi saada valettua pian koska viikon päästä saapuu talon puuosatoimitus ja siitä seuraavanan päivänä alkaa pystyttäminen. Ei oikeastaan voi ymmärtää että se talo alkaa todella nousta.

Lvi-kuvia olemme kyselleet muutaman viikon ja lopuksi laitoin kyselyä suoraan sinne kuka ne on suunnitellut (tähän saakka ollut lvi-urakoitsijan kautta yhteyshenkilö). Sain tietoa, että ne on pyynnöstä lähetetty pääurakoitsijallemme... Jaa hmm, mitähän he tekevät niillä kuvilla kun eivät edes putkia vedä ja kenenkä pyynnöstä sinne lähetetty. No, nyt kuvat ovat vihdoin tulossa meille.

Kattotarjouksia ollaan laiteltu menemään. Oli ensin tarkoitus laittaa perinteinen konesaumapeltikate, mutta nyt pyydeltiin tarjousta myös Ruukilta. Jospa laittaisi ainakin autokatoksen classicilla...

Seuraavana ohjelmassa ennen talon saapumista on siis sokkelin korotuksen valu ja kapillaarikatko ja sen tärytys. Sitten saisi tupa lähteä nousemaan. Kyllä tätä pohjaa onkin jo tehty!


Varpunen jouluaamuna

Välipäivän aurinko




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti