Sivut

tiistai 22. joulukuuta 2015

Hyvää joulua!

Taas on vierähtänyt muutama päivä etten ole blogia kirjoitellut.. Osittain siksi, että tontilla ei ole tapahtunut mitään hirveän näkyvää.

Putket ja johdot ovat kaikki laitettu talon osalta, talousrakennuksen osalta on jäänyt laittamatta, koska timpuri on joutunut olla konekuskin apurina nyt paljon eikä talousrakennus ole edennyt. Alkupään maatöiden loppu alkaakin jo häämötellä, sisäpuolen täyttöjä on tehty ja täryttely on alkanut. Ukko sinne meni täryttelemään tänään ja tekee sitä varmaan hyvin tässä joulunpyhinä kun hänellä loma alkoi. Tammikuussa vasta töihin.

Olivat A-perustuksen pojat pitäneet aikamoista kiirettä, pilarit olivat olleet vähän sinne päin, ei mihinkään mittailuhin nyt kannata aikaa tuhlata kun kaivurillahan ne nyt äkkiä siitä siirtää... Takkamöykky oli ollut puoli metriä liikaa keittiön puolella!! Ilmankos mietinkin että tuohonko muka pitäisi mahtua keittiön?!. Onneksi on hel*etin kätevä konekuski.

Vastaava mestari aloitti eilen korottamaan sokkelia... Älytöntä nyt 15 cm takia alkaa moista tekemään! Mutta kaupungin käsky kävi. Jospa sieltä rakennusvalvonnasta oltaisiin ehditty paikalle toteamaan tilanne, niin ei varmaankaan olisi tarvinnut tuohonkaan aikaa tuhlata.

Eilen oli putkimies tullut liittämään vesijohtoa mutta sulkua ei löytynytkään mistään. Lopuksi oli käynyt niin, että putkimies oli ajanut autonsa sen päälle =D.

Samalle kadulle aloitettiin noin pari viikkoa meidän jälkeemme tekemään maatöitä, ja nyt heillä on siellä pieni talokin jo pystyssä. Nostettiin suurelementtinä rossipohjalle. Ei varmaan ehdi jouluksi kotiin kuitenkaan.

Mutta blogi jää joulutauolle hetkeksi ja tontillakaan ei nyt tapahdu tällä viikolla juuri muuta kuin isännän täryttelyä.  Toivotamme kaikille lukijoille hyvää joulua! =)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti