Sivut

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Mutkia matkassa

Tällä viikolla ohjelmassa on asennella sadevesiputkia ja salaojituksia. Kvv- ja iv-vastaava käypi tarkistamassa tilanteen tänään tai huomenna. Paperikuvia vaan ei ole vieläkään tullut lvi-suunnitelmista... Tietysti juuri tänään kopsahtaa postilaatikkoon. Toivottavasti.

Pieniä mutkiakin tuli matkaan, nimittäin vastaava mestari oli epähuomiossa laskenut korot väärin, ja nytpä meillä sokkeli on 15cm matalammalla mitä pitäisi. Meitä se ei haittaa, vähemmän maanajoa, mutta kaupunki vaatii että se pitää korottaa. Eli mestarin vakuutus toivottavasti korvaa ettei hänen itse tarvitse asiaa lähteä tekemään vaan saadaan joku perustusporukka paikalle.

Sitten vielä jäkittää energialaitos, viime viikolla tilasin sähköliitoksen ja sanoivat että täytyy toimittaa esitietolomake yhtiölle. Pyysin sähköurakoitsijaa täyttämään tämän, ja nyt vielä vaativat jotain mittauspöytäkirjaakin.. Liekö sitten sama paperi, sähköurakoitsijalta oli tämä esitietolomake jäänyt toimittamatta. Tontilla on putkiliitoskuoppa johon valuu vesi ja se pitäisi saada tyhjättyä ennen kuin putkiliitoksia laitetaan. Ja tyhjäykseen tarvitaan sähköä. No olisi tietysti se aggregaattikin mutta kun en nyt saa kiinni sitä henkilöä jolta sen saisi =D.

Talotoimitus olisi 4. tammikuuta ja näillä näkymin 5. pvä alkaisi pystytys. Katsotaan nyt kuinka tämä aikataulu pitää.



Salaojapömpeliä ja sadevesiputkia... hyvin muuten pysyy tuo lumi sulamattomana tuolla perustusten sisäpuolella.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti