Sivut

torstai 19. toukokuuta 2016

Sähkärit vierailulla

Niinhän siinä sitten kävi, että takkaa ei saatu tällä viikolla - ja siitä kiitos miesten! Olisi vain itse pitänyt pitää päänsä ja kaikki olisi mennyt hyvin. Tällä kertaa vain kävi niin, että tuli monesta tuutista tietoa jonka seurauksena takkaseinä jäi pinnoittamatta ja takan teko nyt taas siirtyi. Mutta eipä tuota nyt vielä tarvita kun ei juhannuskaan ole vielä mennyt ;).

Lähdin maanantaina Helsinkiin piipahtamaan sairaalassa, minulle tehtiin ensimmäinen skleroterapia, koska sairastan harvinaista av malformaatiota. Se on synnynnäinen verisuoniepämuodostuma, joka kulkee minulla vasemman korvan takana. Eli kun normaalisti valtimon ja laskimon välillä on hiussuoniverkosto tasaamassa painetta, minulla on vain yksi suora oikovirtaussuoni joka pitää etanolilla tukkia pikkuhiljaa. Jos sitä ei hoideta, se kasvaa pikkuhiljaa ja lopulta poksahtaa.

Noh, sähkärit sitten aloittivat hommansa myös maanantaina, ja tuloshan oli se, että miekkonen sieltä kesken junamatkani soitteli vähän väliä pistorasioista sun muista =D. Hyvin ne kaikki saivat laitettua, hyvää jälkeä tekivät.

Tänään pääsin minäkin sitten tuvalle fiilistelemään, ekat päivät tuo toimenpiteen jälkeen pitää olla aika hissukseen. Oli elämäni ensimmäinen nukutus toimenpiteessä. Herättivät perkuleet liika nopsaan, olisin kyllänsä hornannut pidempään! Mies väänsi väliaikaiset ovet tupaan ja minä päällystin takkaseinän antiikkilaastilla. Parina päivänä pitää mennä sitä vähän suihkimaan vedellä ja sitten voi laittaa hopealasyyrin päälle. EHKÄ ensiviikolla sitten se takka...


Tässä ruokailutilan nurkkausta. Seinän takaa löytyy pesuhuone.

Pesuhuonetta saunasta päin kuvattuna.

Sähkäreiden vetoja olkkarin nurkassa.

Sulakekaappi teknisessä tilassa.

Antiikkilaastilla päällystetty takkaseinä.

Lähempää kuviointia. Laastin levitin muovisella tapettilastalla. Katsotaan nyt vaatiiko vielä maalin ennen lasyyriä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti