Sivut

torstai 5. toukokuuta 2016

Takkaseinän muuraus

Ensimmäinen seinä on nyt tehty, nimittäin takkaseinä. Muurattiin tänään käyttäen Leca easylex-väliseinäharkkoja. Seinä ei mene kattoon saakka, vaan on 2100 korkea. Ajatuksena on, että seinän yli tulisi ikkunoiden valo eivätkä tilat jäisi pimeiksi. Meillä kun ei tule olemaan koko seinän kattavia ikkunoita jotka tänä päivänä tuntuvat olevan muodikkaita Nyt tuo yksinäinen seinä näyttää varsin hassulta, mutta toisaalta tuostakin jo hahmottaa kovasti olkkarin ja keittiön tiloja: Liian pienet! :D No ei vaan.

Seinän toiselle puolelle tulee siis takka, ja toiselle puolelle tulee tasoa, kaapistoa ja kylmälaitteet. Olen mielessäni jo stailannut tuon seinän takan puolen, mutta katsotaan vastaako lopputulos mielikuvaani. Takka asennetaan sitten viikolla 20 eli reilu viikko on armonaikaa tuon kanssa.



Takkaseinä olkkarin puolelta 2500x2100. Vasemmalle reunalle tulee Uuniseppien pieni takka.

Seinä eteisestä päin kuvattuna. Tälle puolelle tulee keittiö. Vasemmalle kylmälaitteet.

Samalla pääsi hahmottamaan keittiön muotoa ja kuinka paljon jää kulkutilaa kylmälaitteiden ja keittiökalusteiden väliin nyt kun seinä on paikoillaan.

Eteisestä näkymää olkkariin. Nuo tolpat eivät ole vielä ihan oikeissa paikoissa, mutta seinän ja vasemman puolimmaisen välissä oleva tolppa jää tuohon. Muut laitetaan väliseiniin "piiloon". Noiden väliin tulee rappuset.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti