Sivut

tiistai 11. lokakuuta 2016

Putkimiesten soosailut osa I

Toivottavasti jääkin vaan osaan 1!

Meillä kytkettiin pari kuukautta sitten maalämpöpumppu päälle toimimaan sähkövastuksilla. Ajatuksena oli kuivatella lattiaa ennen laatoituksia. Olipa ennen laatoituksia se ollutkin päällä kuukauden ja porareikämittaus näytti tulosta 86 ja risat. Eilen putkimies kytki maalämmön loppuun ja kompressorin päälle eli toimimaan siten kuten maalämmön pitääkin. Tänään oli tuvassa lämpö pudonnut 16 asteeseen kun sähköpuhallin tuvassa oli vain kierrättänyt ilmaa eikä lämmittänyt. Ja minä jo pitkään olen kummastellut kun lattia on kylmä eikä lämmin. Putkimies tuli ohimennen ruuvanneeksi jakotukkia joka oli kaskas! ollut kiinni koko ajan. Lämmin vesi ei siis ole kiertänyt lattialämmityskaapeleissa, vaan pysähtynyt jakotukkiin kun kierto ollut kiinni. Sillä tavalla, eli meillä pumppu toiminut turhaan ja lattiabetoni olikin sitten itsekseen kuivunut. Onneksi tämä soosaus ei ollut mikään kovin suuri mölömäys, mutta oli miehen mukaan putkaria vähän hävettänyt. Huomenna saattaa olla talossa jo lämmin ilman sähköpuhallinta ja takkaakin.

Sitten iloisempiin asioihin. Sähkärit tulivat paikalle ja pistivät hösseliksi heti. Alkaa olla kyllä niin valmiin näköistä että ei millään malta odottaa asumaan pääsyä!


Tässäpä keittiön musta komposiittiallas ja hana jota ensin epäröin ulkonäkönsä vuoksi. Hanat esittelinkin postauksessani Kurkistus hanoihin

Siinä pikkuwc:n kaaos, Parempaa kuvaa sitten kun valmis. Osa rungoistakin vielä puuttuu sekä jatkotaso.

Hansgrohen raindance paikoillaan.

Montako sähkömiestä tarvitaan asentamaan palovaroitin?
Vastaus: Kaksi, yksi tekee ja toinen katsoo vierestä.


Tästä vimpaimesta säätyy ilmanvaihtokoneemme Flexit uni spirit.

Oli niin mahtavaa nähdä jo pistorasioita paikoillaan, ilmaistointiputkien tötteröt paikoillaan, palovaroittimia, hanoja, altaita ja muitakin rasioita ym.

Seuraavassa kirjotuksessa lisää kuvia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti