Sivut

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Viikko ennen kodinkoneita

Niin. Talomme on edennyt siihen pisteeseen, että  alkavan viikon lopussa pitäisi olla kodinkoneiden paikoillaan, sekä altaiden, hanojen, suihkun ja wc-istuinten. Meidän pesukoneemme muutti jo eilen taloon, sillä putkimiehet saapuvat huomenna maanantaina, ja sekin pitää olla paikallaan kun liittämisiä aletaan tekemään. No sehän nyt yleensä ei ole sen kummempi juttu, mutta tuokin aparaatti liitetään kodinhoitohuoneen hanan yhteyteen samalla periaatteella kuin astianpesukone. On kiva olla ilman pyykkäriä täällä nyt, melkein pakokauhu iskee.

Käyttöönottopäivä aikaistui muutamalla päivällä, nyt se on tiistaina 18.10. Katsotaan nyt pitääkö se siirtää vielä. Tällä kertaa siirto tuli kaupungin toimesta. Tulevalla viikolla siis pitäisi saada piha tehtyä, ja postilaatikko asennettua tolpan nokkaan. Sähkärit tulevat myös paikalle tekemään loput työt sekä laittamaan ulkovalot ja ovikellon. Huikeaa!

Tässä kuvia tämänhetkisestä tilanteesta, viikko ennen kodinkoneita.


Tässä keittiötä. Lattiapinnoite on asennettu joka puolelle. On ihanaa tallustella talossa ilman kenkiä.

Tässä keittiö kuvattuna ruokailutilasta päin. Tuon pitkän kaapin viereen tulevat kylmälaitteet.

Allaskaapin taakse ja alle on laitettu vesieriste.

Kodinkoneet odottelevat paikoilleenpääsyä. Kylmälaitteet, uuni, liesi ja apk ovat Whirlpoolia, pyykkikone Bosch, kuivuri Siemens ja liekkari Scancool. Sekalainen seurakunta siis. AEG oli ensin suunnitelmissa kaikkiin, mutta siltä ei löytynyt sopivaa tiskaria ja sitten kuulimme aika huonoa niistä. No, kuraa on kaikissa merkeissä.

Kodarin kaaos.

Osa väliovista on paikoillaan - ilman painikkeita tietenkin.

Mielikuvitus pääsi taas valloilleen pikkuwc:ssa ja taiteilin tuollaisen köynnöksen ensin tikulla märkään maaliin ja sitten hopealasyyrilla päälle. Toimii valon kanssa sitten hyvin.

Pikkuwc:n toisella seinällä on silkkipaperista väännetty tehoste. Tosi järkevää, varsinkin kun isäntä kuitenkin nyppii noita ryttyjä tuosta irti =P. Tästä paremmin kuvia sitten aikanaan järkkärillä, nämä on puhelimella vain otettu.

Yleiskuvaa olohuoneen tv-nurkasta.

Jäteastia oli tuotu pihaamme myös. Tämäkin asia pitää olla ennen käyttöönottotarkastusta. Kyseinen pönttö on 360l kahden viikon tyhjäysvälillä.


Odotan erittäin suurella innolla ja kauhulla alkavaa viikkoa, ehtiikö kaiken laittaa, tulevatko altaat ajoissa, pikkuwc:n kalusteista puhumattakaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti