Sivut

tiistai 30. toukokuuta 2017

Talokierros: WC

Täytyyhän sitä wc esitellä. Meillä normaaliin kalustukseen kuuluu lisäksi vihreä potta ja Nalle Puh-supistusrengas, mutta otin ne kuvauksen ajaksi pois.

Meidän wc:ssä on seinissä maali ja yhdellä seinällä silkkipaperi ja maali. Ihmeen hyvin se on lapsiperheessä kestänyt, ei ole kuin yhdestä kohdasta revennyt (revitty). Helpotushuonekin on vielä viimeistelemättä, eihän se käyttöä haittaa.Yritin peilistä löytää kuvaa missä laput ovat vielä kiinni, kun en muista minkä merkkinen tuo on, mutta ei kyllä mistään löydy! Puukehykset kuitenkin ovat.

 Pyyhkeiden ripustustapa on tätä mun sooloilua. Ehkä joskus kyllästyn ja maalaan tuon köynnöksen piiloon sekä asennan pyyhekoukut järkevästi vierekkäin.Tässä silkkipaperiseinää.

Matto on pesukoneessa pestävä, tietenkin.


Kovin on harmaata, mustaa ja valkoista ja neutraalia eikä väripilkkuja. Edustaa samaa sarjaa meidän makuuhuoneemme kanssa, enkä kaipaa kumpaankaan mitään tehosteväriä. Ehkä lapsuudessani olen saanut riittävästi punaisista ja vihreistä seinistä sekä keltaisista betonilattioista joita rintsikassamme oli. Koskaan en voisi enää kuvitella muuttavani rintamamiestaloon =). 

Ehkä seuraavaksi esittelen päämakkarin. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti