Sivut

perjantai 20. marraskuuta 2015

Iltakävelyllä

Kävimme eilen iltakävelyllä tulevalla asuinalueellamme, ja huomasimme, että vastaava mestari oli tuonut jo väliaikaisen kyltin tontille. Hyvä ajatus koska jos ensi viikolla alkaa porukkaa lappaamaan tontilla tekemässä sitä sun tätä niin hyvä että tietävät valita oikean maapläntin. Vähän mainosta saa mestari siinä samalla =).




Samalla kävimme kurkkaamassa yhden tunnetun hirsitalovalmistajan tekemää taloa, on siis myynnissä tuossa lähellä. Oli niin tökerösti toteutettu city-nurkkien laudoitus että piti ihan varmistaa miten se Maanhongalla menee. Samalla piti vähän ottaa puheeksi kuistin pilarit, en löytänyt sopimuksesta minkä kokoiset ovat. Yhdessä talossa nimittäin oli sellaiset kannustalomaiset leveät pilarit jotka olivat hienon näköiset, mutta kuulemma ovat feikkipilarit, eli laudat pilarin ympärillä. Maanhongalla ovat 180mm leveät, joten niillä mennään. Tarkistin myös miten hirret nostetaan, mutta eivät kuulemma pääse vaurioitumaan kun nostavat tappirei'istä.

Eilen saimme jo jonkinlaisia lvi-kuvia, suunnittelija oli tulkinnut liitospistekarttaa omalla tavallaan ja lattanut vesijohdot ym. tontin väärään nurkkaan. Meillähän on tontilla johtorasitus meidän ja viereisen tontin viemäreille, niin siellä ne ovat muutkin liitoskohdat. Muuten oli ihan kuten pitääkin, mutta sitten pikkuwc:ssä ei ollut lattiakaivoa lainkaan. Se on ehdottomasti oltava jos lapset vaikka päättävät leikkiä bidellä.

Ilmastointikuva oli hieman selkeämpi, vähän tulee olemaan luksusta kun joka makkariin tulee korvausilma jotain muualta kuin ikkunan yläpuolelta. Saattaa ehkä joskus ilma vaihtuakin.

Tänään pitäisi kaupungin sivuille päivittyä julkipanolista myönnetyistä rakennusluvista, jäämme innolla odottamaan onko meidän siellä myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti