Sivut

tiistai 17. marraskuuta 2015

Konkreettisia tekoja

Kun haave sai toteutuakseen vauhtia pankista, josta meille näytettiin vihreää valoa rakentamiselle, päätimme pistää pyörät pyörimään.

Laitoimme rivarineliömme myyntiin - joka menikin yllätyksekseni kahdessa päivässä. Sen jälkeen aloimme kilpailuttaa hirsitalopaketteja. Siinä meni yllättäen kuukausi. Jotkut saivat todella nopeasti tarjouksen tehtyä, joillakin kesti monta viikkoa. Sitten lopuksi oli kova vääntö Maanhonka hirsitalojen ja Kuusamo hirsitalojen kanssa.

Lopulta valitsimme Maanhongan, sillä heiltä saimme sekä kilpailukykyisen tarjouksen - että kokonaisvaltaisen urakkatarjouksen sisältäen LVIS:n.

Muutimme väliaikasesti asumaan 60m2 kaksioon, ja perheeseemme kuuluu siis neljä henkeä ;). Jaksaa jaksaa, ei sitä kestä ikuisesti.

Talomme tulee olemaan 1-kerroksinen, 202 lamellihirrestä tehty ja huoneistoalaltaan 134,5m2. Lisäksi tulee käyttöullakkotilaa n. 64m2. Lämmitysmuoto on tietenkin vesikiertoinen lattialämmitys, ja lämmönlähde Stiebelin maalämpöpumppu. Pieni Uuniseppien takka on ollut myös mielessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti