Sivut

torstai 26. marraskuuta 2015

Räjäyttelyä ja varaslähtöä sisusteisiin

Eilen iltapäivällä kävelylenkillä tontille olikin porari siellä hommissa. Poraili tätä päivää varten jo reikiä ampumista varten, ja kyllä kuuluikin kova meteli.

Tänään menimme lasten kanssa tontin ohitse läheiseen puistoon. Siellä oltiin mattoja laittamassa kovaa kyytiä. Olin aiemmin toimittanut putkikuvat heille, että tietävät mitä ovat tekemässä. Nyt on hyvää säätä räjäytellä kun ei tule lunta. Puistossa ollessamme paukahti kerran. Vaikka ei mikään kovin iso jytky ollutkaan niin se jotenkin siihen puistoon tuntui siltä, että sydän menee epätahtiin =).

Kun lähdimme puistosta kotia kohti viereistä katua pitkin (ei siis siitä missä tonttimme on) koska tyttö kovasti pelkäsi sitä touhua, huomasin että laittavat taas mattoja siellä kaivurilla. Jäimme hetkeksi seuraamaan sitä touhua ja kaivoin vielä järkkärinkin esiin. Olin sen varustanut 300mm putkella juuri siksi että kauempaa pitää kuvata kun sainkin vahingossa seuraavan jytkyn kuvattua =D.

Yleisnäkymää kadulta tontille.

PUM!! (lentäviä mattoja)


 Jälkisauhut


Sitten sisustusasiaa. Otin jo varaslähdön tähän touhuun. Tänään saapui tarjouksessa ollut suihku! Tästä oli vähän erimielisyyttä miehen kanssa, että tuleeko sadesuihkua vai ei, mutta onhan tuossa nyt se normi käsisuihkukin... Ei toki ammehanaa suihkutermostaatissa mutta saamme luvan oppia elämään ilman. Suihku on Hansgrohe Raindance. Toinen vaihtoehto olisi ollut Oraksen sadesuihku, mutta tuossa on isompi "lautanen" joten varmaan kokonaisvaltaisempi suihku tulee. Ja jostain luin, että Oraksen sadesuihku on enemmänkin rankkasadesuihku =D.



Aiemmin tuli teetätettyä erikoisfontilla talonumerokyltti. Kyltti on 30cm korkea, arvelin sen rittävän kun kuitenkin tulee tien puolelle talon seinään kiinni. On ihan nätti, saa nähdä miltä näyttää sitten paikallaan.


Lisää taas loppuviikosta, illaksi kouluun ja ryhmätentti olisi tiedossa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti